Havaianas Slim Flatform Terlikler: Rahatlığın ve Şıklığın Birlikteliği

23-01-2024 09:16
Havaianas Slim Flatform Terlikler: Rahatlığın ve Şıklığın Birlikteliği

Havaianas Slim Flatform Terlikler: Rahatlığın ve Şıklığın Birlikteliği : Havaianas Slim Flatform terlikler, %100 kauçuktan üretilen dayanıklı bir tabana sahiptir. Bu sayede, hem ıslak hem de kuru zeminde kaymadan rahatça yürüyebilirsiniz. Flatform modellerin taban kalınlığı 3 cmdir.

Havaianas Slim Flatform terlikler 2024 yazında da pembe, altın ve siyah renklerde sunuluyor. Bu en temel renk seçenekleriyle her tarzdan kombine uyum sağlayabilirler. Terlikler plaj kullanım için olduğu kadar, günlük şehir hayatında da tercih edilebilir.

Havaianas Slim Flatform Terlikleri Nasıl Giymelisiniz?

Havaianas Slim Flatform terlikleri, hem gündelik hem de özel günlerde rahatlıkla giyebilirsiniz. Günlük kullanım için, kot pantolon, tişört veya yazın gözdesi çiçekli elbiselerle kombinleyebilirsiniz. Özel günlerde ise, şık bir elbise veya şortla kombinleyebilirsiniz.

Flatform modeller diğer tüm Havaianas modellerinde olduğu gibi ikili bedenler şeklinde üretilir. Bu noktada ayağınıza en uygun bedeni Havaianas Beden Tablosundaki terliklerin boyunun cm ölçüsüne bakarak seçebilirsiniz.

Havaianas Slim Flatform Terlikleri Nasıl Temizlemelisiniz?

Havaianas Slim Flatform terlikleri, temizliği oldukça kolaydır. Terlikleri temizlemek için, ılık su ve sabun kullanabilirsiniz. Terlikleri yıkadıktan sonra, doğal olarak kurumaya bırakın. Terliklerin günlerce ıslak kalması yosunlanma gibi istenmeyen sonuçlara sebep olabilir.

Terlikler asla makineye atılmamalı. Temizlerken, sert fırçalar veya kimyasallar kullanmaktan kaçının. Bu sayede, terliklerinizin rengini ve yapısını korumuş olursunuz.

Farklı Havaianas modelleri için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.